۳۲
۸۰
آقــا

بنده حدود ۸ روز پیش کرونا گرفتم و الان جز سرفه و درگیری ریه علائم دیگه ای ندارم ولی خب سوال مهم خودم رو در متن سوال از خدمتتون میپرسم تا اگر نظرتون مثبت بود حضوری خدمت حضرتعالی برسم؟

بااون توضیحاتی که خدمتتون عرض کردم به اصرار خانواده رفتیم پیش یه دکتری که معروف به دکتر کرونا هست و من هرکی و دیدم پیشش رفته آموزا و سرم های خاص کرونا رو براشون شروع کرده منم سی تی اسکن دادم و به منم گفت باید شروع کنید به خاطر همین ذهنم اومد سمت جنابعالی که اگر من میتونم پیش شما در مان بهتری با ضرر کمتر داشته باشم برسم خدمت شما.
ممنون میشم اگر هرچه زودتر جوابم رو لطف کنید تا خیالم راحت بشه
خداخیرتون بده

بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران