۱۹
۹۰
خانــم

اقدام به بارداری اظافه وزن ؟

سلام خسته نباشید من 19سالمه دو ساله ازدواج کردم بدون جلوگیری باردار نشدم اقدام به بارداری هم کردم ولی نتیجه نگرفتم عکس رنگی رفتم یه لوله ام کاملا بسته است تنبلی تخمدان هم دارم میخواستم بدونم با یه لوله میتونم باردار شم ؟درباره تبلیغات تخمدان هم دکتر گفت وزنتو کم کن روزی نیم ساعت ورزش میکنم چون دیر لاغر میشم قرص لاغری گلوریا هم سفارش دادم دکتر قرص های بارداری هم بهم داده تا کمک کنه زود باردار شم میخواستم بدونم قرص لاغری گلوریا تاثیر منفی روی قرص های بارداریم داره یا خیر ؟وااینکه با یک لوله میتونم حامله بشم ؟ممنون میشم جواب این دوتا سوال و بهم بدین

2 پـاسـخ

  • عزيزم اين قرصهاي لاغري مناسب نيست و شما در عين ورزش روزانه به پزشک تغذيه مراجعه کنيد تا بتونيد وزنتون رو کاهش بديد و با يک تخمدان و لوله باردار بشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران