۲۵
۶۲
خانــم

اختلالات قاعدگی ؟

با سلام و وقت بخیر. من 25 ساله و مجرد هستم. همیشه پریودم منظم بوده. اما به مدت یک سال هست که هر ماه به مدت 10 روز زودتر پریود میشم. و هرماه فقط 14 روز پریود نیستم‌. چند ماه قبل به دکتر مراجعه و کیست نداشتم. قرص پروژسترون دادن و به مدت 2 ماه مصرف کردم. اما بعد از یک ماه دوباره مثل قبل شدم.
اینبار قرص ضد بارداری رو از روز پنجم پریود مصرف کردم، اما در کمال تعجب در حالیکه 5 عدد از قرص باقی مانده باز پریود شدم. و ذکر کنم من پرمویی هم دارم. که البته ارثی هم هست. و مادرم فیبرم داشته و رحمش رو دراورده. من نگرانم که نکنه به طور ارثی منم دچار فیبرم بشم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

بازدید : 73 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران