درد کمر و پاها و لگن ؟

با سلام و احترام
من خانمی هستم مجرد و حدود دو ماه بیشتر از دردی که حین خوابیدن در دو طرف لگن سمت پاها شروع میشه و به زیر ران ها کشیده میشه رنج می برم من این درد رو حین نشستن روی زمین صندلی خوابیدن در همه موارد دارم و درد ازار دهنده ای شده شاید سه ماه و اکثر اوقات این درد رو باید تحمل کنم مخصوصا حین خوابیدن و بیدار شدن درد بمحض جابجایی در خواب شروع میشه اگه یکم پاهام رو بالا بیارم درد ازاردهنده ای رو تا یکساعت باید تحمل کنم از شما تقاضا دارم این درد چیه و چه کاری باید انجام بدم تا درمان بشم
من در ناحیه کمرم هم اسیب دیدگی دارم که زمین خوردن های مکرر هستش ایا دلیلی میتونه باشه یا خیر

بازدید : 21 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران