علائم بیماری ام اس و امکان داشتن بیماری؟

سلام
کنکوری هستم و دوسالی هست استرس شدید دارم .چهارماه پیش افسردگیم تشخیص داده شد و دارو مصرف میکنم و ده جلسه rtms انجام دادم و حدود شش ماهی علائم زیر رو به صورت دوره ای (دوره بدون علائم و دوره عود کردن علائم) دارم و احساس میکنم توی هر دوره علائم شدید تر شده
-تکرر ادرار
-درد و انقباض ماهیچه ها هنگام ادرار
-نداشتن کنترل دفع هنگام ادرار
-درد در عصب چشم چپ
-بی حسی دست (موقع نگه داشتن گوشی و...)
-یک بار بی حسی کامل دست چپ بعد از بیدار شدن از خواب
-خستگی و علایم دیگر مربوط به افسردگی
سرگیجه و مشکل در تعادل ندارم
نزدیک بین هستم و آستیگمات و نمیدونم چشمم ضعیف شده یا نه
دوماه پیش به روانپزشک علائم رو گفتم چ تست تعادل و سرگیجه انجام دادن و گفتن ام اس نیست ولی از اون موقع علایم شدید تر شده و قابل تحمل نیست
از اونجایی که سرگیجه و مشکل در تعادل و بینایی ندارم ، چند درصد احتمال مبتلا بودن به ام اس وجود داره؟و چه بیماری دیگه ای ممکنه باشه؟(با توجه به دوره ای بودن بیشتر علائم)

بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران