۳۷
۸۷
آقــا

عدم نعوظ آلت تناسلی ؟

با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر کسایی

بنده مردی 37 ساله و ساکن شهرستان مسجدسلیمان هستم متاسفانه از سن 17سالگی تا به الان دچار عدم نعوظ شدمه و طی آزمایشات مختلف و عکس برداری داپلر رنگی از آلت تناسلی مشخص گردید که علت عدم نعوظ بنده نشت ورید‌ آلت تناسلی هست و گفتن که درمان قطعی براش نیست فقط با درمان دارویی مثل استفاده از قرص تادالافیل 20 میتونی نعوظتو نگه داری ولی باز هم نعوظت با فرد عادی که چنین مشکلی نداره فرق داره ممنون میشم بنده حقیر را راهنمایی بفرمایید آیا راهی هست جهت درمان قطعی این نوع مریضی ؟ از قبل بابت پاسختون کمال تشکر را دارم .

بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي درون بين کليه، مجاري ادراري و تناسلي (اندويورولوژي) در تهران