۳۶
۷۵
آقــا

بدنم‌بی حال..بی حوصله‌ام بی انگیزه ام‌..اضطراب دارم..واینکه تیروئدکم کار دارم وسینوزیت هم دترم ...بیشتروقتهاسرم سنگین ..بی حالم حوصله هیچ کاری روندارم همیشه احساس خستگی میکنم...واینکه اقای دکتر...خیلی اذیت هستم زندگیم‌مختل شدهد..تاجاییم دردمیگیره ترس همه وجودمومیگیره فکرم به جاهای بد ونامیدی میره که نکنه این بیماری مثلا چیزبدی باشه ..ممنونم‌از وقتی که میزاری برای بیمارانتون....خداخیرتون بده....شهرستان هم‌زندگی میکنم؟

بی حالی خستگی مفرد...کم کاری تیرویید...بی حوصلگی یعنی حوصله هیچکاری روندارم..هیچی خوشحالم‌نمیکنه ..سرم سنگینی میکنه سردرددارم البته سینوزیت هم‌دارم ...درکل خیلی اذیتم

1 پـاسـخ

بازدید : 38 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران