۲۴
۶۷
آقــا

عمل داشتم و کلی داستان برام پیش اومده و سوال دارم ؟

سلام دکتر خلاصش کنم اینطوری میشه که من عفونت داشتم و دکتر تشخیص اشتباه داد و گفت واریکوسل دارم و عملم کردن و بعد عمل و چند ماه استراحت هیدروسل گرفتم و بعد این داستان ها تازه دکتر به حرف من توجه کرد که همون اول گفته بودم عفونته و قرص داد ولی چه فایده نزدیک هشت نه ماه میشه من بعد عمل هیدروسل دارم و بیضه چپم غیر از آب دور بیضه خود بیضه هم بزرگ شده پیش دکتر دیگه هم رفتم تایید کرد که خود بیضه هم بزرگ شده حالا من کلی مکافات دارم و خیلی اذیت میشم و درد و ترس از ناباروری و ترس از همه چیز این داستان اعصاب برام نداشته و تازه بیضه راست هم که واریکوسل چند برابر شد و قابل لمسه و قبلا با کلی مکافات و سونو تشخیص میدادن الان قشنگ با چشم دیده میشه و من بیضه هام حساس شدن ،خلاصه خدا لعنتش کنه قسمت بزرگی از زندگیم تغییر کرد و خوب بودم پول دادم مریضم کرد اون هم بدون گرفتن نمونه اسپرم من چیکار کنم به هیچ دکتری اطمینان ندارم ولی میترسم و نمی‌خوام دوباره دکتر دیگه ای منو موش آزمایشگاهی کنه و سریع بگه عمل برای تخلیه و فلان بهمان خلاصه کمکم کنید خواهشاً خیلی نیازمند کمکم که چیکار کنم من الان

بازدید : 90 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي درون بين کليه، مجاري ادراري و تناسلي (اندويورولوژي) در تهران