۵۲
۷۸
آقــا

با انجام اندوسکوپی و کولونوسکوپی معلوم شد گاستریت معده دارم ۶ ماهه انواع قرص از خانوا ه پنتوپرازول مصرف میکنم ولی هر یک ماه ی بار سوزش معده و حتی سینه دارم و ازین میشم گفتم علن رو بگز ممنون میشم؟

عرض سلام خدمت استاد عزیز اقای دکتر رضا رشیدی بنده 52 سالم معلم هستم 6ماه پیش ا دلیل سوزش معدهو گاهی وقت قیری شدن مدفدع رفتم بیمارستان و با انجام آزمایشات و اندوسکوپی و سونوگرافی گوار شی معلوم شده گاستر یت معده دادم و همچنین مسدودشدن مجرای صفراوی که قرص لانزو 30 و نولپازای 40 برام تجویز کردن و بعد از ماهی زردی صورتم بالا زد در آزمایشگاه بیلی روببن 13 شد تو بیمارستان ercp مجرا رو باز کردن تا دو سه ماهی خوب بودم اما الان بدنم بخصوص کف پام گرم میشه سینه م داغ میشه م درد معده دارم مشکل چیه ممنونم

بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش ، کبد و آندوسکوپي در تهران