۱۶
۷۲
آقــا

راهنمایی برای افزایش رشد قدی پسران قبل از بسته شدن صفحه رشد آنها ؟

سلام آقای دکتر بزرگوار میخواستم ازتون کمکی بگیرم... تک پسری 15 و نیم ساله دارم که قدش 168 و وزنش 72 کیلو است بنده خود 160 سانت هستم و با وزن 60 کیلو و پدرش 175 سانت با وزن 100کیلو ...و احساس میکنم قدش داره استپ میزنه البته در سن دوازده سالگی از مچش عکس گرفتیم و گفتند صفحه رشدش طبیعی است میخواستم بدونم تزریق هورمون رشد رو صلاح می دونید و تا کی وقت داره؟ شنیدم عوارضی داره میشه راهنمایی بفرمائید نمیخوام کوتاه بمونه و بعدا گله مند شه که شما کاری برای من نکردید؟ با تشکر از شما

بازدید : 11 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران