سلام جناب دکتر وقتتون بخیر من ارومیه هستم تعریف کارهای شمارو شنیدم برای جرای تامی تاک شکم و لیفت ابرو و صورت کاشت ابرو تزریق ژل برای لب بالایی میخواستم خدمت برسم اولآ میتونم همه این کارهارو طی چند وقت انجام بدم چون ساکن شیراز نیستم دومآ اگه امکانش هست هزینه تقریبی از عمل‌های مذکور رو بهم بگین ممنون میشم ؟

سلام جناب دکتر وقتتون بخیر من ارومیه هستم تعریف کارهای شمارو شنیدم برای جرای تامی تاک شکم و لیفت ابرو و صورت کاشت ابرو تزریق ژل برای لب بالایی میخواستم خدمت برسم اولآ میتونم همه این کارهارو طی چند وقت انجام بدم چون ساکن شیراز نیستم دومآ اگه امکانش هست هزینه تقریبی از عمل‌های مذکور رو بهم بگین ممنون میشم

بازدید : 104 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پلاستيک و زيبايي در تهران