درد قفسه سینه به سمت شکم؟

سلام دکتر دوشب هست که درد قفسه سینه به سمت شکم گرفته ام اشتهام کاملا کور شده و درد به صورت مداوم هست قبلا به دکتر که مراجعه کردم گفتن که سندروم روده تحریک پذیر دارم
درد خیلی زیاده و شب ها از خواب بیدار می کنه و هنگام دراز کشیدن تشدید میشه
دیروز اوایل درد گرفتن حالت تهوع هم داشتم که الان کاملا بر طرف شده
و امروز صبح بعد از 1 روز و نیم چند دقیقه سرفه کردم که بعد مدتی قطع شد
صبح چند تا قرص سندروم روده تحریک پذیر خوردم که درد برای 8الی9 ساعت کاملا آرام و الان خیلی خیلی کم است
درد در آخرین نقطه استخوان جناغ است و دقیقا وسط
از سندروم روده تحریک پذیر است یا می‌تواند حمله یا سکته قلبی باشد؟؟

بازدید : 10 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران