۳۱
۷۰
آقــا

ثبت مشخصات پزشکی بنده توسط شما درسازمان وزارت بهداشت ازجمله کارت معلولیت بهزیستی ذهنی بنده وهمچنین ویزیت بنده علاوه برهمه اآنها به صورت آنلاین وحضوری؟

سلام اینجانب دراردبیل زندگی میکنم بابیماری ذهنی مواجه هستم که مسبب آن فامیل بنده به نام حسین پیری ایواتلو بوده وخواستارحل مشکل بنده که علیه نامبرده شکایت قضاییه مطرح کرده‌ام وهمچنین مشاوره دائمی شما وثبت مشخصات پزشکی و...بنده توسط شما درسامانه وزارت بهداشت و ه نوع راهنمایی شما می‌باشم 09045037443 و09382570659 و04533612706 وآدرس من اردبیل میدان حکیم نظامی خیابان ابوطالب کوچه دوم پلاک 9 میباشد منتظرامداد همواره شما هستم

بازدید : 21 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران