۲۳
۷۴
خانــم

سلام 23سالمه یه سال هست که مشکل تنگی نفس دارم بایدزوربزنم نفسم بیادبالا زندگی روبرام جهنم کرده نمیتونم هیچ کاری روانجام بدم یه روزصب ازخواب پاشدم اینجوری شدم والان یک سال میگذره من هنوزاین مشکل دارم 24ساعته اینجوریم کلافه شدم دیگه رفتم پیش دکترفوق تخصص گوارش اندوسکوپی دادم گفت ریفلاکس معده داری برام قرص اموزول 40نوشت صب هامیخورم قبل صبحانه ولی فایده ای نداشته بعدش رفتم پیش فوق تخصص ریه سی تی اسکن دادم گفت مشکلی نداره ریه ات خیلی هم خوبه تست آسم هم دادم گفتن آسم نداری مشکلی نداری سونوگرافی شکم دادم گفتن مشکلی نداری همه دکترا خلاصه گفتن مال فکراسترس هرچس هم دارومصرف کردم فایده ای نداشته حتی رفتم پیش روانشناس هم داروداده بازفایده ای نداشته دیگه دیوونه شدم کمکم کنیدلطفا فقط یه مدت دوماهی بهترشدم ولی بازاینجوری شدم فایده نداره نمیدونم چه مشکلی دارم کمکم کنید؟

سلام خانم دکتربخدا حالم خیلی بد کرده زورمیزنم نفسم میادبالا تموم عضلات گردنم باشونه هام کتفم میگیره احساس خفگی میکنم بخدا سی تی اسکن دادم گفتن ریه ات اصلا مشکل نداده رفتم نوارقلب واکو هم دادم گفتن قلبتم سالم همه جورآزامایش دادم گفتن مشکلی نداری مال فکراسترس که برا اونم دارومصرف کردم بارخوب نمیشم واسه کروناهم من قبل اینکه کرونابیاداینجوری شدم بعدهیچ کدوم اعضای خانوادمم نگرفته خیلی احساس ناخوشایندی دارم ازکاروزندگی روزمره هم افتادم نمیدونم مال معدم اندوسکوپی دادم گفت ریفلاکس داری نمیدونم مال چی بخدا خیلی دارم زجرمیکشم یهوبرج ده سال قبل بودازخواب بلندشدم اینجوری شدم وسط شونه هام انگارچاقوزده بودی نفسم بالانمیومدهدچی دکارمیرم معاینه میکنن نفست خیلی خوبه ولی من احساس خفگی میکنم توروخدا کمکم کن مشکل مسافت نیست رعایت میکنم میام مطب پیشتون کمکم کنیدممنون

بازدید : 186 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران