تنگی نفس؟

با سلام و خسته نباشید
اقای دکتر حدود 3 روز سرفه های شبانه داشتم به مرور دچار ضعف و بدن درد شدم
پس از مراجع به پزشک و سی تی اسکن ریه تشخیص کرونا دادند .حدود 10 روز در خانه قرنطینه شدم و قرص هیدروکسی کلروکین مصرف کردم حالم بهتر شد وبعد از یک ماه سی تی اسکن مجدد تکرار کردم و اثری از الودگی نبود.
همچنین تست انتی بادی دادم که جواب ان
igg 14 و img 2.8
تشخیص داده شد
در حال حاضر دچار ضعف جسمی و کمی سرگیجه و در طول روز نیاز به کشیدن نفس عمیق پیدا میکنم ولی نمی توانم، مثل اینکه راه نفس مسدود شده یا ریه پر است پس از چند بار تلاش یک نفس عمیق می توانم بکشم .ازمایش کامل خون انجام دادم مشکلی نبوده وهمچنین اکو قلب هم انجام دادم نرمال بوده است.
اگر لطف کنید بنده را راهنمایی کنید ممنون میشوم
با تشکر

بازدید : 241 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در بندرعباس