پرولاکتین بالا و عدم بارداری؟

من دوسال ونیم هست قصد بارداری دارم و لی مردلاکتینم نامنظم است یه بار نرمال میشه یه بار درحه اش بالا میره و من بادحود خوردن مکمل هو و قرص های بارداری موفق نشدم آیا این داروها تاثیری داره ؟یا راه دیگه ای پیشنها میکنید؟

2 پـاسـخ

  • ابتدا بايد پرولاكتين تنظيم شود
    اگر قصد بلرداري داريد از قرص هاي جلوگيري استفاده نكنين و براي تنظيم شدن پرولاكتين از داروهاي ديگر ب جز قرص هاي ضد بارداري استفاده كنيد
    سطح پرولاكتين خونتون چقدر هست حتما ويزيت متخصص شده و تيروييد هم چك كنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • ابتدا بايد پرولاكتين تنظيم شود
    اگر قصد بلرداري داريد از قرص هاي جلوگيري استفاده نكنين و براي تنظيم شدن پرولاكتين از داروهاي ديگر ب جز قرص هاي ضد بارداري استفاده كنيد
    سطح پرولاكتين خونتون چقدر هست حتما ويزيت متخصص شده و تيروييد هم چك كنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 361 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران