ورم پا احتمالاً Edema؟

من روز دوشنبه یعنی 3 روز پیش طرفای صبح پای چپم به‌شدت عجیب ورم کرد و نمی‌دونستم به‌خاطر چیه، و سرچ که کردم نوشته بود Edema هست و بعضی‌وقت‌ها خودبه‌خود می‌ره.
فرداش یادم اومد که روز قبل دوتا آموکسی‌سیلین خوردم و رفتم سرچ کنم ببینم ربطی داره که نوشته بود یکی از عوارض آموکسی‌سیلین همین edema هستش و خب دیگه گفتم دکتر نرم و حساسیت حتماً به‌خاطر همین بوده و خودش می‌ره.
پام رو هم هرچندوقت‌یه‌بار بالا نگه می‌دارم ولی تأثیر خاصی نداشته.
حالا بعد از گذشت سه‌چهار روز هنوز هم پای چپم ورم داره، نه در حد زمان اوجش ولی باز هم متورم هست و در کنار پای راستم قشنگ معلومه که ورم داره و با انگشت که فشار می‌دم جاش می‌مونه. پشت ساق پام رو هم حس می‌کنم خیلی سفت شده نسبت به پای راستم. البته قبلاً دقت نکردم که ساقم چه حسی داره، ولی الان حس می‌کنم نسبت به قبل سفت‌تر شده و تقریباً از مچ به پایین ورم داره و موقع حرکت دادن پا قشنگ حس می‌شه که راحت نمی‌شه تکونش داد.
پای راستم هم بعضی جاهاش دیروز فشار می‌دادم جای گودیش می‌موند روش. ولی در کل پای چپم هست.
می‌خواستم ببینم مشکل جدی‌ای هست و برم دکتر، و اینکه چه دکتری، یا اینکه از حساسیت به آموکسی بوده و خودش می‌ره؟ چون فقط بعد از اینکه آموکسی رو خوردم این اتفاق یهویی افتاد.
اگه هم می‌خواست بره حس می‌کنم خیلی طول کشید دیگه تا الان باید می‌رفت.

بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران