عذاب وجدان شدید که نکند من مقصر وضع برادرم هستم ومراجعه افراد زیر 18 سال به روانپزشک یا روانشناس؟

سلام من قبلا این سوال رو پرسیده بودم https://doctor-yab.ir/faq/X0DJ/راستش من احساس عذاب وجدان شدید دارم که نکند من در وضعیت برادرم مقصر هستم اما وقتی مطالعه میکنم میبینم بر اساس نظر بسیاری از روانپزشکان وروانشناسان عملکرد من نمیتواند عامل اصلی وضعیت برادرم باشد ومیخواهم بدانم با توجه به اینکه برادرم زیر 18 سال هستند ایا میتوانم ایشان رو بدون اطلاع پدر ومادرم نزد روانشناس ویا روانپزشک ببرم

1 پـاسـخ

بازدید : 762 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران