۱۸
۷۵
خانــم

روانشناسی و روان درمانی؟

سلام وقت بخیر بنده خانومی 18 ساله هستم که مدتیه افکار منفی و یاس ونا امیدی خیلی شدید بهم دست میده که نفسم سنگین میشه و دلم درد میگیره و همینجوری نفس نفس میکنم به جایی که یهو شروع میکنم جیغ کشیدن اصلا اصلا به چیزی امیدوار نیستم وهمش بفکر اینم که دیگه دست از زندگی کردن بکشم طبق چیز مختصری که گفتم شما چه پیشنهادی به بنده میدید لطفا راهنماییم کنید بعضیا میگن مشکلتو فقط دعا نویس حل میکنه منم وضع مالیم زیاد خوب نیست که بخوام تجربه کنم خواهشا هرکی میتونه یه راه حل قطعی بهم بده یا یه دکتر توپ معرفی کنه دارم حس میکنم دارم تباه میشم تورو خدا کمکم کنید

9 پـاسـخ

  • سلام به نظر مياد دچار افسردگي و حملات اضطرابي( هراس) باشيد که نياز به دارو درماني دارد
    مسلما همانطور که براي مشکلاتي چون بيماري تيروييد يا آسم و بيماري قلبي نميشود به دعانويس مراجعه کرد، در مورد بيماري شما نيز مراجعه به دعانويس يک روش ساده لوحانه است.بنابراين حتما به نزديک ترين روانپزشک در محل سکونت خود مراجعه کنيد تا بيماري تان درمان شود.موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • سلام به روانپزشک مراجعه نماييد
    دنبال دعا و فال و خرافات نباشيد که خيلي بدتر نشه شرايط تون

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • با سلام
    با توجه به موارد مذکور، افسردگي مطرح مي شود ولي جهت تشخيص صحيح و درمان مناسب به روانپزشک مراجعه نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
  • سلام.
    متاسفانه افسردگي جنبه هاي مختلفي از زندگي و بينش فرد را تحت تاثير مخرب خود قرار ميدهد و امکان يک زندگي شاد و تاثير گذار را از او سلب ميکند؛ اما خوشبختانه افرادي که از ساير روشهاي درماني نتيجه نگرفته اند با شرطي سازيهايي که روي آنها با هيپنوتيزم انجام ميدهم بهبودي هاي دائمي و بسيار بالايي پيدا ميکنند و ميتوانند به زندگي بسيار بهتري برگردند. براي رسيدن به اين هدف با راهکارهايي که به ضمير ناخود آگاه آنها ميدهم حدود 10 الي 12 جلسه هيپنوتيزم درماني لازم است.
    براي وقت گرفتن به موبايل 09123989587 با پيامک يا واتساپ يا ايمو نام و نام خانوادگي خود ارسال فرماييد و بنويسيد افسردگي دارم تا راهنمايي بشويد.
    موفق باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 911 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران