۲۵
۵۳
آقــا

شکستگی ران ؟

سلام وقتتون بخیر
حدود هفت ماه پیش تصادف شدیدی داشتم با موتورسیکلت و از ناحیه ران سمت چپ پا دچار شکستی شد ، به پیشنهاد دکتر جراح بجای پلاتین های رایج در بیمارستان میله ای با دو پیچ نزدیک به زانو و دو پیچ نزدیک به لگن که طول ملیه به اندازه ران پام گذاشتن.
5 الی 6 ماه بعد در عکس رادیولوژی فاصله ای بین استخوان ها بود و جوش نخورده بود و دچار درد بودم به پیشنهاد ایشون یه پیچ رو از ناحیه بالای ران دراوردن تا مسئله اش حل بشه
الان نزدیک 2 ماهه میگذره و هنوزم از ناحیه زانو و قسمت بالایی ران نزدیک به لگن ،قسمت پیچ ها دچار درد هستم .
ران پام ضعیف شده و نسبت به پای راستم حجمش نصف شده و هنوزم دچار لنگ‌ زدن هستم
تمام مسئله و چیزی ک‌ میدونستم رو خدمتتون گفتم
لطف میکنید اگر راهکاری دارید بگید کلافه شدم 🥺😔

1 پـاسـخ

  • با سلام جهت اتروفي(کاهش حجم عضلات) بايد فيزيوتراپي انجام دهيد دستگاه هاي الکتروتراپي در فيزيوتراپي هم براي کاهش درد شما بسيار موثر است لطفا هرچه سريع تر فيزيوتراپي را شروع کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 9 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران