درود و عرض ادب بنده فکر می کنم که حیوانات در سختی و عذاب هستند و دائماً در خطر مرگ و صدمه دیدن و این فکر بنده را کاملا آشفته کرده و نمی گذارد درست نفس بکشم؟

درود و عرض ادب بنده فکر می کنم که حیوانات در سختی و عذاب هستند و دائماً در خطر مرگ و صدمه دیدن و این فکر بنده را کاملا آشفته کرده و نمی گذارد درست نفس بکشم
هر لحظه نگران حیوانات هستم و خود دارم می فهمم که بیمار شده ام
دلم برایشان می سوزد نه آتش گرفته و نمی توانم این آتش را کنترل کنم
دیگر زندگی برایم مفهمی ندارد و دائم به نیستی و مرگ می اندیشم
لطفاً کمکم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس ممتاز باليني ، متخصص CBT در تهران