۳
۱۲
آقــا

تاخیر گفتار پسر ۳ ساله؟

سلام وقت بخیر.من یک پسر دارم که 40 روز دیگه سه سالش تکمیل میشه.تا دو ماه قبل فقط چهار پنج کلمه حرف می‌زد از اونموقع شروع کردم مرتب باهاش صحبت میکنم یعنی از صبح تا شب هرکار میکنم راجع بهش توضیح میدم هرکار هم بچه میکنه توضیح میدم. ظرف 40 روز تعداد کلماتش به 60 تا رسیده اما هنوز جمله نمیگه.و کلماتش هم همه یا ناقصه یا نامفهوم.مثلا به بستنی میگه بست به عروسک میگه عسک به ماشین میگه ماش و....‌ در ضمن از یک سالگی کارتون زبان انگلیسی دیده.با دوتا گفتار درمان هم آنلاین هر کدوم دو سه جلسه کار کردم ولی نکته بدرد بخوری بهم نگفتن

1 پـاسـخ

  • قابل توجه همه مراجعين عزيز تماشاي تلويزيون و استفاده از تلفن همراه و يا تبلت و ساير وسايل ديجيتالي حتي با اهداف آموزشي و کسب زبان دوم براي کودکان زير سه سال ممنوع مي باشد و متاسفانه اين روزها شاهد موج زيادي از کودکان هستيم که مبتلا به تاخير دررشد گفتار و مهارت هاي شناختي هستند و متاسفانه کودک خيلي ديگر از مهارت هاي مورد نياز رو از دست خواهد داد! تا جائيکه مي توانيد با کودکتان بازي کنيد و در حين بازي صحبت کنيد داستان و شعر بخوانيد به آنها مسئوليت بدهيد و کنار يکديگر از زندگي لذت ببريد. دکتر طيراني ششم مرداد هزار و چهارصد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 68 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آسيب شناس گفتار و زبان شناس در تهران