۲۰
۵۲
خانــم

عادت ماهانه نامنظم و استفاده از قرص؟

سلام خسته نباشید ببخشید من در طول یک هفته دوبار قرص اورژانسی مصرف کردم و عادت ماهانه ام نامنظم شده حین رابطه یکم خونریزی داشتم یکم تعجب کردم خونریزیم قطع شد و روز بعد دوباره به طور منظم خونریزی شروع شد اما دردی ندارم ،تقریبا ده روز از دوره پریودی ماه قبل میگذره الان نمی‌دونم پریود شدم یا مشکل دیگه ای دارم
برای قطع شدن خونریزی از قرص جستیران استفاده کردم و اینکه امکانش هست این ماه باز پریود شم؟ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي و زنان در تهران