کشیدگی شدید رگ کشاله؟

سلام ،جناب اقای دکتر حاجب ،دوسال پیش درحین ورزش والیبال دچار کشیدگی شدید رگ کشاله ران شدم،ونیزهمان لحضه دچاردرد شدید وتیر کشیدن بیضه سمت راست وشنیدن کشیدگی رگ شدم ،که پس از گذشت 2سال هنوز وقتی پاهام رو مقداری باز میکنم احساس درد دارم.مهمتر اینکه تدریجا دچار شلی الت هم شدم ونعوظ خوبی ندارم ،لطفا راهنمایی بفرمایید که چه کار باید انجام بدم،ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران