۲۷
۶۵
خانــم

بدبین هستم .استرس دارم.به اینده امیدی ندارم .همیشه دلیلی برای نگرانی دارم.خودم رو دوست ندارم؟

سلام وقت بخیر.من خانم 27 ساله هستم .کلا ادم استرسی هستم .همیشه نگران اعضای خانواده ام هستم .با کوچکترین مشکل تا اخر ان موضوع رو توی ذهنم تجسم میکنم. به اینده امیدی ندارم. هیچ دوره ای از زندگیم اعم از کودکی و نوجوانی و مجردی و متاهلی رو دوست نداشتم و ندارم .اعتماد به نفس پایینی دارم و توی یک جمع که قرار میگیرم علی رغم اینکه ظاهر و وضعیت مالی نسبتا خوبی دارم خودم رو از همه پایین تر میبینم .فکر میکنم همه من را مسخره میکنند. در زندگی هیچ هدفی ندارم که به امید ان زندگی کنم .فقط صبحم را شب میکنم .ارتباط اجتماعی خیلی محدودی دارم .زیاد اهل رفت و امد نیستم .در اخر اینکه خودم رو دوست ندارم .کتاب های زیادی خاندم ولی تاثیر چندانی نداشته و علت اینکه تا این لحظه به درمان فکر نکردم فکر میکنم قرار است دارو برایم تجویز بشه و من به شدت از دارو خوردن متنفرم.و اینکه دو بار در طول زندگیم به مشاور مراجعه کردم اصلا نتیجه ای نگرفتم .انشالله شما حلال مشکلاتم باشید.ممنون .انشالله سلامت باشید.

1 پـاسـخ

  • سلام وقتتون بخير علائم اضطراب در کلامتون پيداست و اين اضطراب خود منشا افسردگي و بدبيني هم مبتواند باشد هبچ کس به دو جلسه مشاوره رفتن درمان نميشه،ازخودتون و درمانگر انتظار معجزه نداشته باشيد، قطعا جلسات پياپي و منظم درمان به شما کمک خواهد کرد تا بدبيني و علائم اضطرابي و افسردگي شما بهبود يابد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 149 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران