سقط های مکرر؟

سقط اول درهفده هفته بادرد زایمان
سقط دوم درسته هفته باخونریزی شدید
سقط سوم بعدازدوماه درحین بارداری خونریزی لخته مانندوپاره شدن کیسه آب درهفته هفده
سقط چهارم هشت هفته
سقط پنجم که شش ماه پیش درهفته پانزدهم وباخونریزی شدید و باتوجه به اینکه تمام ازمایشاتوسونو نرمال بوده است
که داروهای استفاده شده در این بارداری پنجمم ، آنوکساپارین تزریق می شد روی شکمم و قرص آسپرین و اسید فولیک 5 و داروهایی که باعث عفونتم استفاده می کردم
عمل های آپاندیس و کیسه صفرا هم انجام دادم که اپاندیسم التهاب داشته و کیسه صفرا سنگ داشته است

بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تبریز