علت جرقه و مگس پران در هر دو چشم و خشکی چشم طولانی مدت؟

سلام وقتتون بخیر
من 25 سالم هست
سال 98 عمل پی آر کی انجام دادم و شماره چشمام نزدیک ب 5 بود و نزدیک بینی داشتم
امسال در تیر ماه دو بار جرقه های نورانی شبیه ستاره های سوزان در هر دو چشمم دیدم و تا الان دیگه تکرار نشده
در مرداد ماه مگس پران و نخ پران شروع شد به دو دکتر مراجعه کردم
گفتن که مشکلی نیست اگر حس کردم بد تر میشه دوباره مراجعه کنم
الان حدودا سه ماه از چکاپ چشم من میگذره و من مگس پران های جدید دیدم مثل چند نقطه سفید دست جمعی کنار هم که با پلک زدن محو شد یا رد شدن نور سفید شبیه فلش از گوشه چشم یا سایه مشکی رد شده از جلو چشم ک با حرکت ناگهانی سر اتفاق افتاده و لکه شناور دیدم یا گاها حس میکنم روی یک وسیله سفید مثل لیوان که کروی هست ی چیزی شبیه مو میبینم و هر کدوم از این مگس پران های جدید یکبار اتفاق افتاده
نخ پران و مگسک هم همیشگی نیست و ممکنه چند هفته اصلا نبینم و بعد دوباره چند روز ببینم
باید مجددا برای چکاپ به متخصص شبکیه مراجعه کنم و عکس بگیرم؟
سه ماه هست که مشکل خشکی چشم هم دارم و قرص ویژن فول به همراه قطره و ژل اشک مصنوعی استفاده میکنم اما اگر بیشتر از یک ساعت با گوشی یا لپتاپ کار کنم احساس فشار در چشمم حس میکنم ک اگه بیشتر کار کنم چشمام درد میگیره و سردرد میگیرم و ممکنه چند روز طول بکشه اما هر چقدر به تلوزیون نگاه کنم مشکلی ایجاد نمیشه ، آیا قطره ی چشمی دیگری هست که تاثیر بیشتری برای از بین بردن خشکی چشم داشته باشه و درد و فشار رو از بین ببره؟
آیا مگس پران بخاطر خشکی چشم اتفاق می افته؟
هر چند وقت یکبار باید برای چکاپ مگس پران ویزیت بشم؟
فشار خون و قند خون هم ندارم
قرص فیناید 5 هم مصرف میکنم برای کاهش هورمون دی هیدرو تستسترون
ممکنه مگس پران این عوارض دارو باشه؟
دکتر گفتن مگس پران بخاطر نزدیک بینی که داشتم هست اما من نگرانم علت دیگه ای داشته باشه
میخواستم بپرسم به نظر شما علت مگس پراندر چشمان من چی هست؟

2 پـاسـخ

بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران