۱۹
۶۰
خانــم

نا منطمی دوران قاعدگی؟

سلام و وقت بخیر
بعد دوره سه ماهه مصرف قرص دروسبلا برای تنطیم قاعدگی در دوماه اول تنظیم شدم و در ماه سوم نسبت به 26 ماه شانزدهم ماه شدم و تا ده روز ادامه دار بود
بعد از دوهفته دوباره در تاریخ 7 ماه بعدی شدم ینی هر 20 روز این بار خونریزی تیره داشتم
آیا طبیعیه و دوباره تنطیم میشم ؟

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير براي اينکه بتونم يه جواب دقيق به سوالتون بدم مستلزم اينه که شرح حال کاملي ازتون داشته باشم و اينکه بدونم به چه دليل اين دارو براتون شروع شده، در هر صورت عزيزم مصرف داروهاي هورموني براي تنظيم بي نظمي هاي پريود که به صورت اتفاقي پيش اومده و مشکل اساسي در سيستم دستگاه تناسلي ايجاد نشده باشه، چون داروهاي هورموني فقط ظاهر قضيه رو درست ميکنن مثه ساختموني که مشکل اساسي داره و ما فقط بخواهيم ظاهرشو با رنگ و لعاب بازسازي کنيم خب قطعا وقتي يه مدت بگذره با وجود ظاهر اوکي ولي ساختمون ميريزه، يکي از اساسي ترين کارها اصلاح اصولي و درست سبک زندگيه با اصلاح رژيم غذايي، تايم خواب، کاهش استرس، رفع يبوست، انجام فعاليت ورزشي و در کنارش مصرف يکسري داروهاي گياهي بصورت دمنوش و شيميايي و ماساژها و … که من بصورت پکيج در اختيار مراجعينم ميگذارم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 27 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران