مشکل روانشناسی؟

سلام وقتتون بخیر... ما سه خواهر هستیم و من راجب خواهرم که فرزند اول هستن سوالی داشتم
ایشون 42 سالش هست و توی عالم بچگی مونده، یعنی حتی مدل حرف زدنش، جمله بندیش زمان حرف زدن(فعل و فاعل و جمله بندیش درست نیست)، لجبازی کردنش، جلب توجه، قهر کردن و حتی انتخاب لباس و وسایل شخصی
ادامه تحصیلم نداد و علی رغم تلاشهای زیاد مادرم برای اینکه درسش رو ادامه بده اما تا اول راهنمایی بیشتر نخوند. حتی کلاسای هنری و ورزشیم تا یه مدت ادامه میداد و بعد رها میکرد یا اینکه به خاطر روابط اجتماعی ضعیفی که داشت مشکلی پیش میومد و مجبور میشد کلاس رو ترک کنه برای همین اکثر مواقع خونست
اینم ذکر کنم که مادرم اوایل که سن پایینی داشت امیدوار بود که خوب بشه و اجازه نداد ازدواج کنه و الانم که در بیشتر مواقع به خاطر اینکه زمان حرف زدن با خواستگار هول میشه و درست نمیتونه صحبت کنه متاسفانه موردهاشو از دست میده
ما خیلی نگران این وضعیتش هستیم. چند بارم به مشاور مراجعه کردیم یه مدتم قرص مصرف میکرد ولی فقط پرخاشگریش زمان عصبانیت کمتر شد و تاثیر دیگه ای نداشت الان موقع عصبانیت فقط نگاه میکنه حرفی نمیزنه و بعد فقط گریه میکنه حتی نمیگه مشکلش چیه. بارها و بارها هم، هم من و خواهرم و هم مادرم باهاش حرف زدیم کمکش کردیم ولی شاید چند روز به حرفامون فکر میکنه ولی بعد باز مث اولش میشه.لطفا راهنمایی کنید که مشکلش چیه و برای درمانش باید چکار کنیم
ممنون از پاسختون

7 پـاسـخ

بازدید : 121 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در بروجرد