عمل تغییر رنگ چشم در ایران وجود دارد؟

سلام و احترام. 18 سالمه و چشمام قهوه ای هستن..موهام از بچگی بوربوده و عاشق این هستم که چشمام هم بطور دائم رنگشون عوض بشه...تو اینترنت مقاله های متعددی رو خوندم اما خب جواب درستی نگرفتم...خواستم بپرسم از خدمتتون تو ایران عمل لیزری برای تغییر رنگ چشم انجام میشه؟ عملی که مدنظرمه لنز رو تو چشم می کارند نیست..عملی که با اشعه دستگاه باعث کم شدن ملانین چشم میشه و درنهایت رنگش تغییر میکنه منظورمه

1 پـاسـخ

  • ليزر کراتوپيگمنتيشن در حال طي مراحل آخر توليد انبوه هست و وقتي پولش وجود داشته باشه و وارد بشه ما هم ميتونيم ازين فضيلت توليد شده در غرب مفيوض بشيم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران