۳۱
۶۷
خانــم

درد هموروئید ؟

سلام خسته نباشید آقای دکتر خانم من تازه باردارشده حدود3ماه هم هست درد هموروئید داره اما تازه درد زیاد شده از پشت هم خون ریزی شدی داره باید چیکار کنم،،،،

1 پـاسـخ

  • سلام چون باردار هستند جراحي براشون خطرناکه و بايد درمان دارويي بشوند.اول از همه بايد يبوست رفع بشه که با خوردن اب و ميوه و سبزيجات و سالاد و ملين ها انجام ميشه.از پمادهاي انتي هموروييد و ليدوکايين اچ هم ميشه استفاده کرد.از اونجايي که درد و خونريزي دارند احتمال داره فيشر يا شقاق مقعد داشته باشند که معمولا در اثر شستن زياد مقعد خصوصا با شامپو يا صابون و يبوست ايجاد ميشه.پس نبايد پشتشون را با شوينده ها بشورند و بعد از شستن هم خشک کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 75 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران