حل مشکل؟

سلام
من دیروز پیام دادم که برای 16 اسفند نوبت دارم و ممکنه بخوام لغو کنم و پرسیدم که چگونه باید لغو کنم در حالیکه قصد لغو حتمی نداشتم فقط ده درصد احتمال داشت بخوام لغو کنم و بخاطر اینکه حق کسی ضایع نشه پرسیدم که اگه لازم شد بدونم ولی متاسفانه چند دقیقه بعد پیام اومد که نوبت شما لغو شد من به این نوبت قبل از عید احتیاج داشتم و نمیخواستم لغو بشه
چرا به جای راهنمایی کردن و یا طراحی درست سایت به گونه ای که گزینه ی لغو به راحتی در دسترس باشه ، نوبت من رو بدون اجازه لغو کردند؟ آیا پاسخ من که با مسئولیت پذیری ، قصد رعایت حقوق دیگران وآقای دکتر رو داشتم این بود که محروم بشم؟!!!

1 پـاسـخ

بازدید : 12 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه باليني و رژيم درماني در شهرضا