انحراف چشم؟

سلام دکتر من 43 سالمه انحراف چشم خیلی اذیتتم میکنه الان دوبینی پیدا کردم قبلا میتونستم تا حدودی هدایتش کنم اما این دوسال اخیر قابل هدایت نیست قرص ویتامینم مصرف میکنم نتیجه نداره اخه دکترا میگن سنت رفته بالا عضلات چشمت کنترل نمیشه ضعیف شدن.
اگه عمل کنم احتمال داره بازم انحرافم برگرده؟
شرایط تهران رفتن رو ندارم ممنون میشم راهنماییم کنید.

1 پـاسـخ

  • محل زندگي ات کجاست؟ اگه همداني بعد از مسافرتم بيا ببينمت ولي الان زنگ بزن براي مهر وقت بگير ببينم انحرافت عمودي يا افقي يا ترکيبي ولي عمل انحراف ربطي به سن نداره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 37 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران