درمان لکنت زبان در جوان ۲۷ ساله؟

باسلام و عرض ادب
میخواستم ببینم لکنت زبان ارثی در فرد اشاره شده بالا قابل درمان هست؟؟

1 پـاسـخ

  • سلام خدمت همه عزيزاني که داراي لکنت هستند لکنت در هر سني مشروط به همکاري والدين و بودن بستري مناسب و تلاش و پشتکار خود فرد (در بزرگسالان) قائل کنترل است. آمار لکنت در کودکان 5 تا 7 درصد و در بزرگسالان طبق آمار رسمي به يک درصد کاهش پيدا مي کند. بنابراين در هر سني (البته هر چه زودتر بهتر) لازم است براي کنترل آن به گفتاردرماني مراجعه نمائيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آسيب شناسِ گفتار و زبان شناس در تهران