۱۸
۴۵
خانــم

واکنش احساسی نسبت به مسائل؟

سلام و خسته نباشید
من اخیرا متوجه چیزی شدم که بنظر خودم عادی نیس.اینکه نسبت به مسائل مختلف احساس خاصی ندارم. برای مثلا عموی بنده فوت کرده بود و من هیچ حسی نسبت به این قضیه نداشتم و یا در آزمونی که برام مهم بود قبول نشدم و باز هم هیچ حسی نداشتم.در مواجهه با مسائل اینچنین و ناگوار من هیچی احساس نمی کنم حتی ناراحتی اما در عوض یک یا چند روز بعد از این اتفاقات یه شدت مریض میشم. تب لرز و ...
همین چند روز پیش من دوست هفت سالمو دوستیمون به هم خورد
ایشون به من خیلی توهین کرد
تحقیر کرد و چیزهای خیلی بدی گفت و رفت
من باز هم هیچ حسی نسبت به قضیه نداشتم در حالی که این شخص جزو مهم ترین اشخاص زندگی من بود
فقط احساس پوچی می کردم
و از زمانی هم که یادمه همینطوری بوده
حتی اون استرس و اضطراب عادی نسبت به امتحانات مدرسه یا حتی کنکوری که در پیش دارم رو هم ندارم! آیا من مشکلی دارم؟ و میشه بگین این چه مشکلیه؟

3 پـاسـخ

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران