گرفتگی سیاهرگ گردن ؟

با سلام و عرض ادب
من mrv انجام دادم و دکتر معالجم گفتن که گرفتگی سیاهرگی گردن دارم که شاید از سالیان دور وجود داشته و تنها در طول زمان شدت پیدا کرده.
چشم درد سردرد و سرگیجه و سبکی و سنگینی در سرم حس میکردم طوری که دیگه خسته از درد شده بودم.
متاسفانه پلاکتهای خونم خیلی پایینه 88000 هست و دکترم گفتن تا قبل از درست شدن پلاکتهای خون نمیتونن دارویی برای گرفتگی رگ بدن امپول ب 12 تجویز کردن که باید هفت تاشو پشت سرهم میزدم و بعد هفته ای یکبار و بعد از دو هفته باید دوباره ازمایش خون بدم برای بررسی پلاکتها و مراجعه کنم به ایشون و همچنین باید به متخصص انکولوژی هم برای بررسی سطح پایین پلاکتهام مراجعه کنم
در حال حاضر در هفته دوم هستم و هفت تا از امپولا رو زدم و ناگفته نماند که دکتر برای کنترل درد داروی پرگابالین تجویز کردن جمعه این هفته دچار حمله عصبی شدم طوری که حس کردم در جال مرگ یا سکته هستم و روز شنبه دوباره به دکترم مراجعه کردم و با انجام نواز مغزی نشانی از سکته دیده نشد ولی ریتم مغزم کند بود و دکتر اینبار داروی اس سیتالوپرام تجویز کردن
دیشب که کمی در اینترنت سرچ کردم متوجه شدم داروی پرگابالین و اس سیتالود با هم تداخل دارویی دارن و باعث تخریب شدید سیستم اعصاب مرکزی میشه من هم دو روز هست که هر دو رو استفاده کردم و کمی احساس گیجی و منگی و سنگینی سر دارم .همچنین متوجه شدم که داروی اس سیتالود با داروهایی مثل اسپرین که برای کرفتگی عروق تجویز میشن هم تداخل داره سوالم این هست که به درمان با دکتر معالجم ادامه بدم یا دکترم رو عوض کنم ؟

بازدید : 117 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران