۶
۲۸
آقــا

سنگ کلیه و سنگ مثانه؟

با سلام خدمت پرفسور گرانقدر
پسرم ن الان 6سالش هست از حدود1.5سالگیش متوجه شدیم سنگ کلیه و مثانه داره
خدمت دکترهای زیادی رفتیم که همه نظر به عمل باز کلیه داشتن چی تو تهران ،مشهد،قم و خیلی شهرهای دیگه از قضا جناب دکتر رامین حقیقی را دوستان معرفی کردند که با چند مرحله عمل pcnlتونستند سنگ کلیه را کوچیک کنن ولی تخلیه نشده الان حدود 6سنگ بین 4تا9میل داخل حفره‌ای کلیه دارن که جناب دکتر گفتن باید دوتا سوراخ کنن کلیه را تا بتونن کلیه را خالی کنن ولی میگن به بافت کلیه آسیب جدی وارد میشه و سنگ شکن معمولی انجام بدید نا گفته نمونه سنگ از نوع سیستین میباشد ولی یک کلیه درگیره از دو سالگیش تا الان هم عمل انجام نشده بود تا دوماهه قبل که تصمیم به تخلیه کلیه گرفتن که متاسفانه کاری انجام نشد در حال حاضر داروی مصرفیش دی پنیسیلامین250روزی یک عدد و قرص پتاسیم سیتراتروزی یک عدد وکاپتوپریل25روزی نصف قرص واز آخرین عملش تا الان خداروشکر نه اندازه سنگها تغییری داشته ونه حال بچه بد شده در صورتی که جناب دکتر حقیقی گفتند احتمال رشد سنگها زیاده و شاید کلیه دیگش هم درگیر بشه ناگفته نباشه از چهار ماهگی زیر نظر متخصص کودکان شاهرود دکتر تاجیکی بوده که شاید تا 1.5 سالگی سه یا چهارتا شربت کلسیم دادند مصرف شده تا وقتی که پی به سنگ کلیه بردیم قرض از مزاحمت الان راهی برای تخلیه کلیه و نظر دارویی شما بزرگوار را بدانم الان کودک 6 ساله تمام هست وزن 28کیلو وقد120سانتیمتر که خداروشکر از لحاظ قد و وزن و رشد خوب به نظر میاد نسبت به هم سنگهای خودش ب
با تشکر فراوان

1 پـاسـخ

بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي کليه کودکان (نفرولوژي) در اصفهان