۲۳
۶۵
خانــم

مثانه نورولوژیک؟

سلام اقای دکتر خسته نباشید...همسر من 23 ساله هستن.سال گذشته در سونوگرافی حجم مثانه را 780 سی سی اندازه گرفته بودند و امسال 1200 سی سی...همسر بنده نمیتواند به طور کامل ادرار کند.کلیه ها در سونو گرافی سالم بودند.هیچ غده و یا توده ای هم در مسیر و در مثانه یافت نشده است...علت این موضوع چیست...ایا درمانی وجود دارد؟ ایا امکان حاملگی وجود دارد؟ در صورت حاملگی ایا اسیبی به همسر و یا بچه نخواهد رسید؟

2 پـاسـخ

  • با سلام.
    لازم است ارزیابی کامل و دقیق شوند تا امکان قضاوت باشد.
    در ضمن در حال حاضر باید با سوند موقت روزی 4 نوبت مثانه تخلیه گردد.
    همچنین انجام یوروداینامیک الزامی است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • با سلام
    با توجه به اطلاعات ارائه شده ، همسر شما دچا ر احتباس ادراری می باشند. اگر به هر دلیلی اشکالی برای سیستم عصبی خودکار مثانه و مجاري ادراري پیش بیاید ، احساس پُر شدن مثانه و احساس نياز به دفع ادرار در فرد مبتلا دچار اختلال شده و با گذشت زمان بتدریج قدرت انقباضی عضلات دیواره مثانه کاهش یافته و فرایند تخلیه کامل مثانه با مشکل مواجه می شود.
    در کیس مورد اشاره انجام معاینه فیزیکی ، گرفتن شرح حال دقیق و انجام برخی بررسی ها مثل سیستومتروگرام برای بررسی ظرفیت وعملکرد مثانه ، انجام الکترو میوگرافی برای ارزیابی قدرت عضلات مثانه و... و نیزدرخواست برخی مطالعات تصویری برحسب مورد، از طرف یکی از همکاران جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری بزرگسالان ( ارولوژیست بالغین) می تواند در تشخیص علت احتمالی پیدایش مثانه عصبی ( نوروژنیک) و درمان آن کمک کننده باشد. بنابراین ، ضرورت دارد برای پیگیری موضوع در اسرع وقت به کلینیک یکی از همکاران ارولوژیست بالغین مراجعه فرمائید.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 339 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بیماریهای کلیه کودکان (نفرولوژی) در تهران