۳۶
۶۸
خانــم

التهاب عصب چشم ؟

با سلام وخسته نباشید .ببخشید من حدود 20 روز که دچار تاری دید در چشم راست شدم mri دادم وهمچنین نوار چشم پیش متخصص مغز واعصاب .گفتن التهاب عصب چشم هست.با این اوضاع صلاح ندیدن کورتون استفاده کنم .اقای دکتر پس چه کنم لطفا راهنمای کنید .ممنون.

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير درمان التهاب عصب بينايي تجويز کورتون با دوز بسيار بالاست که احتمالا با توجه به شيوع کرونا و خطرناک بودن تجويز کورتون در اين زمان براتون تجويز نشده است. بايد صبر کنيد به مرور ظرف چند هفته معمولا التهاب رفع ميشود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 154 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران