درد شقاق مقعد؟

سلام. وقت به خیر....
من از ده روز پیش دچار سوزش مقعد حین دفع مدفوع شدم و پیش پزشک هم رفتم و گفتن که شقاق مقعد دارم و برای من داروی سلکسیب 200،سفیکسیم400، متروفن 500 و پماد آنتی فیشر باریج تجویز کردن و گفتن که چه غذاهایی باید بخورم. ولی باز هم موقع دفع مدفوع دچار درد شدید میشم. میخواستم بدونم دوره ی درمان چقدر طول میکشه و اینکه آیا الان میشه از لیزر برای درمان استفاده کرد و اینکه شما عمل لیزر انجام میدید؟! ممنون از شما

1 پـاسـخ

  • سلام.فيشري که تازه ايجاد شده باشد نياز به آنتي بيوتيک ندارد ودرمان دارويي نياز دارد.ليزر وسيله برش بافت است وهيچ مزيتي درعمل فيشر ندارد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 159 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در زنجان