۳۶
۵۶
خانــم

سلام خسته نباشید آقای دکتر من چشمام بعضی وقتا احساس میکنم توش سنگ‌ریزه داره و زیر نور آفتاب بیشتر احساسش میکنم طوری که اشک چشمم درمیاد چند بار رفتم دکتر گفتن چشمام سنگ تولید میکنه و خشکی چشم داره فقط بهم قطره اشک مصنوعی دادن و گفتن درمان ندارند من خیلی اذیت میشم میخواستم ببینم درمان ندارند میشه راهنماییم کنید ممنون میشم ؟

پلک چشمم رو که بر میگردونم زیرش انگار جوش های ریز درآمده میشه راهنماییم کنید ممنون میشم

1 پـاسـخ

  • نميودنم چقدر تشخيص داده شده صحيح باشد! اگر سنگ توليد ميکند(بلفاروليتيازيس) بايد با بيحسي موضعي خارج شود و اينکار بايد هر 12-6 ماه انجام شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران