۱۹
۵۰
خانــم

مگس پران چشم؟

سلام وقت بخیر
من 19 سالمه و تقریبا یک ماه پیش فهمیدم که سینوزیت حاد و میگرن دارم
و یک هفته چشم درد داشتم که بامصرف دارو و بهبود سینوزیت چشم دردم هم رفع شد
اما بعد اون و از حدود سه هفته پیش چشمام مگس پران دارن ( چشم راستم شدید تره )
و شکلای مختلفی دارن یه سریشون رشته این و یه سری دایره های کوچیک
و وقتی ام زیر نورلاپم حس میکنم چشم راستم (قسمت حاشیه دیدم) تار شده
5 روز پیش رفتم متخصص چشم‌پزشک و گفت که باید عکس بگیری از چشمت
ولی گفتم وقت ندارم و گفت باید 6 ماه تحمل کنی پس
و برام قطره و پماد برای خشکی چشم نوشت
مگسپران چشمم جوریه که نمیتونم درس بخونم چون همش حواسم پرت میشه
و الان به شدت نگران بیناییم هستم
به نظر شما ممکنه به شبکیه چشمم آسیبی رسیده باشه؟
نیازه برم عکس بگیرم؟
و در آخر اینکه این مشکل میتونه از عوارض سینوزیت باشه؟

2 پـاسـخ

بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران