در این ارتباط چه نوع بررسی به خصوصی لازم هست؟

جنسیت : خانــم
38.600
145قد
38سال
سلام مجدد،
ببخشید، پیرو سئوال قبلی میخواستم این توضیحات و گزارش سونوگرافی رو بدم خدمتتون.
از 3ماه پبش تشخیص احتمالی آندومتریوزیس دادند.
طبق سونوگرافی
دو کیست با اندازه های کوچک در راست و چپ اوواری مشاهده شده است با ایجاد نزدیکی دو اوواری و احتمال ایجاد چسبندگی

متخصص احتمال آندومتریوزیس دادند

هرچند ماه یک بار معمولا باید سونوگرافی کنترل انجام داده بشه؟

سیکل ها منظمند ولی خونریزی قاعدگیم کم هست و اغلب وقتی که میرم دستشویی ایجاد میشه و روان نیست.

آیا مربوط به سیاتیک اندومتربوزیس میشه؟در این ارتباط چه نوع بررسی لازم هست؟
ممنون
🙏 🌹

1 پـاسـخ

  • باسلام درخصوص سوال اولتون با شرح حالي ک دادين درارتباط با درد لگن وکمردردتون وچسبندگي ک در سونوگرافيتون گزارش شده از علائم اندومتريوز هست.ودرمورد درد شانه ک منتشر ميشه از علائم ديسک گردن يا آرتروز گردن باشه.ک همه اين موارد با MRI قابل تشخيص هست.درصورت تشخيص قطعي ميتونيد مراحل درمان و کنترل بيماري رو انجام بدين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در آشخانه