۱۴
۵۴
آقــا

کم حجم بودن مچ دست؟

سلام وقت بخیر
من الان حدودا 56کیلو وزن دارم و بدلیل ورزش هایی که اواخر انجام دادم، بازو و ساعد های دستم باندازه مطلوبی حجیم هستن، ولی مچ دستم خیلی کم حجم و لاغر و نازک و کم گوشت هست، البته تازه اینطور نشدما، از بچگی اینطوریم، اندازه دور استخوان دستم 15/2سانت هس که این خیلی کمه، چند سانت بالا تر از استخوان مچ (بسمت آرنج) هم زیر 15سانت هس و اینا واقعا خیلی کمه.
میدونم شاید بگین این ژنتیکیه و درمان خاصی هم نداره
ولی حتما یه روش درمانی خواهد داشت دیگه...
حتما یه نوع ورزشی یه کاری هس!
لطفا راهنمایی بفرمائید با تشکر🙏

1 پـاسـخ

  • سلام دور مفاصل مچ دست و آرنج توده عضلاني وجود نداره که بخواد چندان با ورزش تغيير سايز بده شما با بدن سازي حجم عضلات ساعد و بازو رو ميتونيد افزايش بديد ولي تو منطقه آرنج و مچ فقط تاندونهاي اون عضلات قرار دارند که اونها با ورزش شايد کمي ضخيم تر بشن ولي آنقدر نيست که مشهود و قابل اندازه گيري باشه بنابراين خير راهي نداره که حجم اون نواحي رو با ورزش زياد کنيد مگر اينکه چاق بشيد و چربي جمع بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 79 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران