درد اپیدیدیم سمت راست و پهلو و پایین شكم و كشاله ران سمت راست به مدت ١٠ ماه؟

سلام جناب دكتر بنده از اوایل اردیبهشت با درد اپیدیدیم و پهلو و پایین شكم و كشاله ران راست و تیر كشیدن مقعد گاها درگیر هستم با لرز شدید و درد و بی حسی كمر به پایین شروع شد به دكتر مراجعه كردم 4 ماه آنتی بیوتیك های تركیبی و متفاوت به همراه تامسولوسین و سلكوكسیب تجویز شد درد كمتر شد ولی از بین نرفت و بدتر میشد مجدد دكتر دیگری مراجعه كردم باز آنتی بیوتیك تزریقی جنتامایسن 3 روز و سیپروفلوكساسین و تامسولوسین و دیكلوفناك خوراكی دادند 2 ماه مصرف كردم فایده نداشت دكتر دیگری رفتم فلومتری ادرار گرفتن گفتن نرماله فقط تخلیه زمانش طولانیه و سینوسی هست گفتن اسپاسمه باكلوفن 10 صبح و شب و تامسولوسین و قرص ایندومتاسین صبح و شب دادن یك هفته عالی بدون درد بودم ولی باز دردها شروع شد گاها سوزش ادرار و سودش خود مجرای ادرار دارم و تیر كشیدن مقعد و درد اپیدیدیم بیضه راست و پهلو كشاله ران و پایین كمر كماكان برقرار هست و از زندگی ساقت شدم به متخصص مغزو اعصاب هم ارجاع دادن ام آر آی دادمگفتن یك آرتروز خفیفه و درد به كمر ربط نداره لطفا راهنماییم كتید واقعا خسته شدم از زندگی افتادم ضمنا روزی دوبار هم در آب گرم مینشینم دوماه است

1 پـاسـخ

بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي ،ستون فقرات، نوار عصب و عضله،کايروپراکتيک در تهران