رشد قد ؟

سلام من 17 سالمه قدم فکر کنم 174 باشد برای رشد قد از مکمل های ویتامین استفاده میکنم ویتامین های B1 B2 c d این ضرری برای من دارد

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير
    رشد قد در افرادي که در سن رشد هستند از عوامل بسيار مهمي هستش که رژيم غذايي درست و مکمل درست ميتواند به اين روند کمک کند (البته بايد بحث ژنتيک را هميشه در نظر گرفت)
    براي اينکه چه مکملي براي شما مناسبه استفاده کنيد و همراهش رژيم غذايي درستي داشته باشيد، بايد آناليز بشيد و با توجه به شرايطتتون مشاوره دقيق تر بگيم خدمتتون.
    خوشحال ميشيم که بتونيم بيشتر راهنمايي تون کنيم : 22117004

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 9 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران