۱۹
۵۵
خانــم

اختلال شخصیت؟

سلام وقت بخیر،من خیلی احساس تنهایی میکنم حتی زمانی که دورم شلوغ باشه بازم این حسو دارم ،با هیچ کس احساس راحتی ندارم و هیچ کس از درونم خبر نداره ظاهرم رو طبیعی
نشون میدم اما واقعا درونم غوغاست ،این روز ها به این فکر میکنم که شاید خودکشی تنها راه حله ،حس میکنم هیچ حق و سهمی تو این دنیا ندارم حس بی ارزشی دارم ،البته گاهی هم حس پوچز دارم و نسبت به همه چیز بی تفاوت میشم ،کم حوصله شدم ،از این که هیچ کس درک نمیکنه که چمه دارم دیونه میشم ،از هیچی لذت نمیبرم ،اعتمادبنفسم صفره ،از خودم به شدت خسته شدم و متنفرم از خودم ،این علائم نشان دهنده چیه؟

4 پـاسـخ

بازدید : 121 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در مریوان