علل این موارد؟

سلام
چرا درطول خواب گاهی دست و پام‌ حرکت پرش مانند داره یاپاهام‌‌گاهی هم مثل اینکه دارم حرف میزنم. خانواده ‌م یه قدری نگران شدن خواستن علتش رو بدونن حتمآ.
و راه رفعش رو

لیست داروهای مصرفی در طی سه ماه اخیر :

Chlordiazepoxide 5 mg Bupropion 150 mg Nortriptyline 10 mg
Fluvoxamine 5 mg Escitalopram 5 mg Melatonin Vanatonin 5mg
پنتومید20

مطلب دیگه این هست که:مواقع مطالعه، کارباکامپیوتر یا موبایل دچارخواب آلودگی و متعاقبش دوبینی میشم.علتش کدوم دارو هست و راه حلش چیه؟

ممنون میشم‌.🙏🌹

مجرد
خانم
39سال
40 وزن
148قد

1 پـاسـخ

  • سلام مشکل شما از حوزه‌ي پزشک عمومي خارج شده و پيشنهاد من اينه که به متخصص روانپزشکي مراجعه. تا اون موقع اگه اين داروها کمي شرايط شما رو بهبود بخشيده ادامشون بدين اما اگه هيچ بهتر نشدين پيشنهاد من قطع کردن داروها و استفاده از آلپرازولام نيم (نصف يا حداکثر يک عدد هر شب) تا زمان مراجعه به متخصص هستش. از همه مهمتر رعايت بهداشت خوابه يني نور محيط کم باشه تو تخت از گوشي استفاده نکنين سعي کنين از استرس به دور باشين محيط خواب خنک باشه و کتاب مطالعه کنين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 1 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران