۲۰
۷۰
آقــا

درد ساق پا؟

با سلام. من چند روزی میشه حین دویدن و تمرین فوتبال در پای چپم و روی استخوان و روی عضلات وسط ساق پا احساس درد دارم، که رفته رفته بیشتر میشه و اینقدر زیاد میشه که نمیتونم بدوم.
من فکر میکنم مشکل از سطح سخت زمین چمن مصنوعی باشه.
ممنون میشم من رو در درمان این مشکل راهنمایی کنید...

2 پـاسـخ

  • سلام و وقت بخير ..احتمالا شما درگيري شين اسپلينت رو داريد..يک التهاب در استخوان ساق پا .که بر اثر فشار زياد که ميتونه يکي از دلايلش همون چمن مصنوعي يا کفش نامناسب يا فعاليت بيش از حد باشه.براي درمان بايد زير نظر پزشک متخصص دارو ضد التهاب و فيزيوتراپي انجام بديد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 37 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران