درد پهلوی راست ؟

سلام خسته نباشید ، دکتر عزیز ، من حدود یک سالو نیمه که بعضی اوقات درد پهلوی شکم اونم سمت راست بدن رو میگیرم و درد شدیدی هست و اینکه وقتی درد میگیره اگر نفس عمیق یا صحبت کنم سوزش بدی باعث میشه در همین قسمت راست بدنم بگیرم که سوزش وحشتناکیه و اینکه بعضی اوقات از درد شدید میترسم تکون به خودم بدم ( بعضی اوقات این اتفاق میوفته ) دلیلشو اگه میشه بگین ؟

1 پـاسـخ

  • سلام. معاينه لازم هست.در صورتي که با لمس درد داريد و با تناسب تشديد مي شود،مي تواند ناشي از گرفتگي عضلات بين دنده اي باشد که براثر کار زياد از اين عضلات است. اگر با استراحت بهتر نشد به ارتوپد يا فيزيوتراپيست مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 35 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران